FAQ

Una vegada situats a la pàgina principal trobaràs un apartat on podràs registrar-te omplint tots els camps sol·licitats com ara el correu electrònic, contrasenya, etc.

Un cop entrat amb el vostre usuari observarà que hi ha un apartat anomenat ‘Kits d’Estudiant’ on podràs escollir el KIT corresponent al teu curs. Cal tenir en compte que només t’apareixeran els KITS corresponents al Institut amb el qual hagis creat el teu usuari.

Una vegada iniciada sessió amb el teu usuari podràs observar a l’apartat de comandes totes aquelles que hagis realitzat.

Quan ja tinguem a la cistella el KIT que desitgem, haurem d’anar a “visualitza la cistella” i si fem ‘click’ sobre el títol del KIT que està subratllat observareu les dues opcions de pagament, és a dir, o realitzar un únic pagament amb l’import total o fraccionar el pagament al 50%.

A la part superior de la pantalla podreu observar que hi ha un apartat de contacte amb totes les dades de l’empresa i a més també teniu unes emoticones per poder-nos contactar tant a través de Whatsapp, correu electrònic i Instagram.